Transferul de bani prin intermediul societatilor internationale de transfer

O societate internationala de transfer de bani este este un serviciu de transfer bancar, care va permite sa transferati rapid bani pe tot globul. Compania www.prioripay.com/ este o astfel de societate care ofera acest serviciu. Desi nu este lipsita de riscuri, este o modalitate sigura de a obtine bani la prieteni si familie aproape oriunde in lume. Urmati acest ghid pentru a va asigura ca banii dumneavoastra ajung acolo unde trebuie sa mearga.
transferdebaniPrima conditie este sa stiti cui transferati. O astfel de societate este o modalitate populara pentru artistii in inselatorie de a primi bani de la victimele lor, asa ca fiti siguri ca stiti persoana la care trimiteti bani, si ca aveti incredere pentru ce sunt banii. Exista cateva reguli de baza pentru cazurile in care nu trebuie sa trimiteti bani: nu trimiteti bani unui nepot, membru de familie sau prieten pentru o situatie de urgenta daca nu aveti confirmata cererea de la o persoana de incredere, nu trimiteti bani catre cineva pe care il intalniti online, nu utilizati serviciile societatatii pentru tranzactii online, nu trimiteti bani unei presupuse firme care pretinde ca va poate angaja undeva si solicita comision sau ca sa revendicati anumite premii la loterie. De asemenea uneori veti fi solicitat prin email sa trimiteti bani catre tari sarace din Africa, cum ar fi Nigeria sau Gana. Tineti minte ca acestea sunt de cele mai multe ori inselatorii.
O alta conditie este sa vorbiti cu persoana catre care faceti transferul de bani. Veti avea nevoie locatia lor, astfel incat sa stiti catre ce oras sa trimiteti banii. Puteti plati optional, pentru o parola pentru a asigura fondurile si puteti cere o identificare foto a persoanei care ridica banii. Asigurati-va ca stiti numele care este folosit pe ID, deoarece acest lucru va fi utilizat pentru a verifica daca fondurile ajung la persoana potrivita. Asigurati-va ca destinatarul are serviciu local de primire transferuri de bani online, pe care il poate vizita, si ca puteti sa trimiteti bani in locatia respectiva.
Gasiti o filiala locala a societatii de transfer si completati formularele necesare. Puteti efectua un transfer de bani de la o filiala in mai multe moduri: prin bani lichizi, prin utilizarea unui card de credit sau de debit sau prin transfer dintr-un cont in altul. Taxele variaza in functie de metoda de plata pe care o alegeti, locatia din care trimiteti banii si unde trimiteti banii. Daca transferati dintr-un cont bancar la altul, veti avea nevoie de numele destinatarului bancar, numerele BIC (Codul de identificare bancar) si IBAN (Numarul de cont bancar international), si numerele de cont. Posibil sa aveti nevoie de informatii suplimentare pentru anumite tari. Banii sunt disponibili in cateva minute sau zile in functie de locatie si de metoda de plata.
Puteti face transferuri de bani folosind site-ul web al societatii specializate. In acest caz nu mai este nevoie sa va deplasati la sediul acesteia. Tot ce aveti nevoie este sa va creati un cont pe internet. Apoi, dupa identificare puteti face transferuri catre destinatari din tara sau din strainatate. Persoanele care sunt beneficiarii tranzactiilor pot alege sa-si ridice banii sau sa-i lase in conturile in care s-a facut transferul.